Webdesign

Diensten

Een professionele website is het visitekaartje van uw onderneming. Het CMS WordPress maakt het mogelijk om de website, wanneer dan ook, zelf aan te passen en content toe te voegen. De website krijgt een volledig responsive design, zodat de website op elk apparaat leesbaar is.

Wij helpen graag bij het zoeken van een geschikte domeinnaam. Een juiste domeinnaam resulteert in betere vindbaarheid van de website. De website (en eventueel e-mail) wordt door ons gehost op een server.

Benodigde elementen

Website

Bekkers Webdesign produceert -tegen lage kosten- een website dat volledig naar uw wens zal zijn.

Daarnaast beiden wij ook de mogelijkheid voor het leveren van logo’s.

Het productieverloop

Contact

In de contact-fase wordt er besproken hoe de website er uit moet komen te zien en welk doel u met de website heeft. Dit wordt gedaan op een globaal niveau en kan telefonisch of natuurlijk met een bakje koffie.

Nadat de website globaal is besproken, wordt er een schets van de website gemaakt.

Schets van de website

De schets van de website zal worden gemaakt in de vorm van een ‘wireframe’. Een wireframe is een visueel hulpmiddel dat gebruikt wordt om de opbouw van de website te laten zien. Een soort bouwtekening dus.

Een voorbeeld van een wireframe ziet u in de onderstaande afbeelding:

Aanleveren van teksten en afbeeldingen

Na goedkeuring van de wireframe, worden de teksten en afbeeldingen (die in de website komen te staan) door u aangeleverd.

Dit kunnen wij ook samen doen.

Opleveren van de website

Als de website gerealiseerd en goedgekeurd is, zal deze vervolgens door het gehele internet benaderbaar zijn.

Domeinnaam

Bekkers Webdesign helpt u bij het kiezen van de juiste domeinnaam. Zo speelt bijvoorbeeld de vindbaarheid een belangrijke rol bij het kiezen van een domeinnaam.

Door een juiste domeinnaam te gebruiken, zal de vindbaarheid van uw website toenemen.

Wij geven graag advies over de keuze van domeinnamen.

Webhosting

Bekkers Webdesign zal tegen een jaarlijks (of maandelijks) bedrag de website hosten. De krachtige servers zullen de snelheid van uw website laten toenemen.

E-mail

Naast het feit uw website professionaliteit uitstraalt, is het ook sterk aan te raden om een persoonlijk e-mailadres te hebben. Dit e-mailadres zal worden gebaseerd op uw domeinnaam en zullen wij gratis voor u configureren bij het afnemen van een hosting-pakket.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een e-mailadres te kiezen met een ander domeinnaam. Hier zullen extra kosten aan worden verbonden.